Menu

Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ασφαλίσεων Αστικής Ευθύνης από τον ΕΙΑΣ

Το ΕΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ασφαλίσεων Αστικής Ευθύνης «EIAS CERTIFIED SPECIALIST in LIABILITY INSURANCE», που διοργανώνει στο πλαίσιο του νέου κύκλου προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και ασφαλιστικής εξειδίκευσης «EIAS CERTIFIED SPECIALIST», ο οποίος έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς, προκειμένου να προσφέρει στο ανθρώπινο δυναμικό των ασφαλιστικών επιχειρήσεων τεχνικές ασφαλιστικές γνώσεις και εφόδια για την αποτελεσματική άσκηση των εργασιακών τους καθηκόντων.

Ο νέος αυτός κύκλος προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης αποτελείται από ξεχωριστά εξειδικευμένα σεμινάρια, τα οποία οδηγούν σε Πιστοποιήσεις του ΕΙΑΣ Επαγγελματικής Ασφαλιστικής Εξειδίκευσης, κατόπιν εξετάσεων, αντίστοιχες με το αντικείμενο του κάθε σεμιναρίου.  Τα σεμινάρια θα επαναλαμβάνονται αναλόγως του ενδιαφέροντος.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας είκοσι δύο (22) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

Τετάρτη 24 Μαΐου:   16:00 – 20.15

Πέμπτη 25 Μαΐου:    16:00 – 20.15

Τρίτη 30 Μαΐου:   16:00 – 20.15

Τετάρτη 31 Μαΐου:   16:00 – 20.15

Τετάρτη 7 Ιουνίου:  16:30 – 18:00 (εξετάσεις)

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017. 

Περιεχόμενο του σεμιναρίου:

1.Εισαγωγή

2.Γενική Αστική Ευθύνη

3.Ευθύνη Εργοδότη

4.Αστική Ευθύνη Προϊόντος

5.Επαγγελματική Ευθύνη

6.Ευθύνη Στελεχών Διοίκησης

7.Ασφάλιση Ηλεκτρονικών & Διαδικτυακών Κινδύνων

8.Ευθύνη Περιβάλλοντος

Κόστος Συμμετοχής στο Σεμινάριο:

 260€ για τα μέλη του Ε.Ι.Α.Σ. και 290€ για τα μη μέλη.

Για τις Εταιρίες που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή (τρία ή περισσότερα άτομα) σε αυτό το σεμινάριο, παρέχεται έκπτωση 10-11% και το κόστος διαμορφώνεται σε 230€ για τις εταιρίες-μέλη του ΕΙΑΣ και σε 260€ για τις εταιρίες-μη μέλη του ΕΙΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ