Menu

Με επίκεντρο τον καταναλωτή «πάει» στο ετήσιο συνέδριο ο ΠΣΑΣ

«Στο Επίκεντρο ο Καταναλωτής» είναι το θέμα του ετήσιου συνεδρίου του ΠΣΑΣ, που θα διεξαχθεί στις 25 Ιανουαρίου 2018, 13:00 – 16:00, στη Συνεδριακή Αίθουσα – Γεννάδειος Βιβλιοθήκη, Σουηδίας 61 Κολωνάκι.


Όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΠΣΑΣ, στο συνέδριο θα παρευρεθούν εξαιρετικοί ομιλητές, που θα αναπτύξουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα με στόχο την στρατηγική ανάπτυξη του επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου αλλά και θα τους εφοδιάσουν με εργαλεία και ιδέες με τα οποία θα κερδίσουμε την επόμενη μέρα.

Επίσης θα γίνει εκτενής συζήτηση για φλέγοντα θέματα του χώρου και θα ενημερωθούν τα μέλη του Συλλόγου για όλες τις εξελίξεις στα ζητήματα αυτά, αλλά και τις κινήσεις του ΠΣΑΣ και το σχέδιο για το 2018. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν νέες πρωτοποριακές παροχές για τα μέλη, καθώς και ιδέες για να προωθηθεί η προστιθέμενη αξία του επαγγέλματος.

Στο τέλος του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί και η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου για το έτος 2018, ενώ όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά η συμμετοχή όλων των διαμεσολαβούντων είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Αναφορικά με το κόστος συμμετοχής:
•Για ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του ΠΣΑΣ : Δωρεάν είσοδος
•Για εγγραφή ως μέλος του ΠΣΑΣ και συμμετοχή στο συνέδριο: 20 €
•Για εγγραφή ως premium μέλος του ΠΣΑΣ και συμμετοχή στο συνέδριο: 50 €

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ