Menu

Ο Όμιλος Υγεία στις «20 πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις της Ελλάδας»

Άλλη μια διάκριση απέσπασε ο Όμιλος Υγεία, όπου κατόπιν ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε από 270 ελληνικές επιχειρήσεις και 1.600 στελέχη, απέσπασε μια θέση ανάμεσα στις «20 πιο Αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδας» («Most Admired Companies»).


Η εν λόγω λίστα καταρτίζεται από το Fortune για τρίτη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών KPMG, βάσει των προδιαγραφών που ορίζονται από το Αμερικανικό Fortune.

Η διάκριση αυτή έρχεται να επιβραβεύσει την καινοτομία σε κάθε της διάσταση, την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, την εξωστρέφεια, την ανταγωνιστικότητα, αλλά και το ικανότατο διοικητικό και ιατρικό ανθρώπινο δυναμικό, την οικονομική ευρωστία του Ομίλου, αλλά και το εταιρικό κοινωνικό προφίλ μέσα από το πλήθος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ