Menu

Πώς ορίζεται και καλύπτεται η «Μόνιμη Ολική Ανικανότητα» οδηγού κατόπιν τροχαίου ατυχήματος μέσα από τα συμβόλαια οχημάτων;

Σε περίπτωση που ένας ασφαλισμένος οδηγός προξενήσει ατύχημα με υπαιτιότητα και υποστεί ο ίδιος σωματικές βλάβες, αποζημιώνεται από την παροχή του προσωπικού ατυχήματος.


Η κάλυψη «Μόνιμη Ολική Ανικανότητα» δίδεται μέσα από την παροχή «Προσωπικό ατύχημα οδηγού» των συμβολαίων οχημάτων και ορίζεται ως η πλήρης ανικανότητα του οδηγού να ασκήσει οποιοδήποτε επάγγελμα ή εργασία με αμοιβή ή κέρδος και οφείλεται σε τροχαίο ατύχημα ή και τυχόν επιπλοκές του.

Το ανώτατο όριο αποζημίωσης του παθόντα αναγράφεται στον πίνακα καλύψεων του συμβολαίου οχήματος και ποικίλει ενδεικτικά σε 15 ή 30 χιλ. ευρώ κ.α. ανάλογα την εταιρεία. Η αποζημίωση καταβάλλεται στον παθόντα από την εταιρεία συνήθως μετά την οριστική διαπίστωση της Μόνιμης Ολικής Αναπηρίας συνεπεία τροχαίου από επίσημο κοινωνικό φορέα και με την προϋπόθεση ότι βρίσκεται εν ζωή. 

Για περισσότερα διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου που δημοσιεύεται στο Nextdeal.gr εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ