Menu

Πώς αποζημιώνεται η «Αλλοίωση Τροφίμων» μέσα σε ψυγεία κατοικιών μετά από διακοπή ρεύματος

Το Nextdeal.gr σε πρόσφατο δημοσίευμά του και με αφορμή τον πρόσφατο καύσωνα και τις συχνές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε αρκετές περιοχές της χώρας ενημερώνει σχετικά με την αποζημίωση από «αλλοίωση τροφίμων» που υπάρχει σε ορισμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια.


Η κάλυψη «Ζημιές σε τρόφιμα μέσα σε ψυγεία» περιλαμβάνεται μέσα στις παροχές ασφάλισης περιεχομένου κατοικίας ορισμένων προγραμμάτων και ορισμένων εταιρειών και αποζημιώνει τις υλικές ζημιές που προκαλούνται σε τρόφιμα μέσα σε ψυγεία ή καταψύκτες μέχρι ενός ορισμένου ποσού, από την διακοπή λειτουργίας των μηχανημάτων αυτών που προέκυψε είτε ως συνέπεια των καλυπτόμενων κινδύνων του ασφαλιστηρίου π.χ. πυρκαγιά, πλημμύρα, σεισμός κ.α είτε από αιφνίδια διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος με ορισμένες προϋποθέσεις και ανάλογα την εταιρεία.

Για το πώς καλύπτεται ο όρος «Αλλοίωση Τροφίμων σε Ψυγεία» μέσα από τα συμβόλαια κατοικιών των εταιρειών ERGO, Eurolife ERB, Ατλαντική Ένωση και Generali, μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ