Menu

Νέα ασφαλιστική στην Γερμανία «ασπίδα προστασίας» κρατών – μελών της ΕΕ

Υπέρ της Γερμανίας φέρεται κατά κάποιο τρόπο να κυλά ο χρόνος μέχρι την οριστική έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα ήταν υπό συζήτηση, τώρα όμως σχεδιάζεται η σύσταση μίας ασφαλιστικής, η οποία θα παρακολουθεί και θα διασφαλίζει τα οικονομικά συμφέροντα των πελατών και 27 χωρών της Ε.Ε. από το Brexit.


Συγκεκριμένα η Markel Corporation έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Εποπτική Αρχή για τα Χρηματοοικονομικά στην Γερμανία (BaFin) προκειμένου να λάβει την έγκριση να ανοίξει γραφεί στην πρωτεύουσα του Βαυαρικού κρατιδίου, το Μόναχο. Σκοπός η προστασία όλων των ασφαλισμένων των κρατών μελών από το Brexit.

H Markel International, γράφει δουλειές παγκοσμίως από τις πλατφόρμες της στο Λονδίνο και μέσω των γραφείων της. H έγκριση ίδρυσης τελεί υπό την αίρεση της BaFin με την έναρξη της λειτουργίας της να προγραμματίζεται εντός του πρώτου, εξαμήνου του 2018.
Σημειώνεται η Markel θα συνεχίζει να γράφει δουλειές και μέσω του Συνδικάτου των Lloyds.

Πηγή: www.sofokleousin.gr | Συντάκτης: Ελ. Ερμείδου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ