Menu

Η Insurance Europe δημιούργησε ιστοσελίδα για καταναλωτές

Μια ιδιαίτερης σημασίας για την προστασία των καταναλωτών ιστοσελίδα δημιούργησε η Insurance Europe.


Σε ανακοίνωσή της αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη σελίδα καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και οι εποπτικές αρχές μπορούν να διασφαλίσουν ότι οι κανόνες που διέπουν τις ασφαλιστικές είναι προς το συμφέρον των πελατών. Παράλληλα, περιέχει πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο συμβάλλει η ασφαλιστική βιομηχανία στην κάλυψη των προσδοκιών και των αναγκών των καταναλωτών.

Η εν λόγω ιστοσελίδα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση του πώς η συνδυασμένη νομοθεσία μερικές φορές δεν οδηγεί στους σωστούς κανόνες για την προστασία των καταναλωτών, καθώς και την αναγκαιότητα οριστικοποίησής τους, αλλά και απονομής χρόνου στις ασφαλιστικές για να τους εφαρμόσουν.
Τέλος, μεταξύ των θεμάτων, μέσα από την ιστοσελίδα προάγεται η σημασία της χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης των καταναλωτών, με απώτερο στόχο την ευαισθητοποίησή τους για τα οικονομικά ζητήματα και την αλλαγή της συμπεριφοράς τους.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα εδώ

Φωτογραφία: insuranceeurope.eu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ