Menu

Lloyd’s : Αποζημιώσεις ύψους 1,7 δισ. δολ. έχουν καταβάλει για τους τυφώνες

Αποζημιώσεις ύψους 1,7 δισ. δολ. για αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τους τυφώνες Harvey, Irma και Maria έχουν ήδη καταβάλει τα Lioyd’s, ενώ έχουν ήδη δεσμευτεί για καταβολή ενός συνολικού ποσού των 4,8 δισ. δολ. για τους HIM.


“Ως αγορά με ιστορία 328 ετών, τα Lloyd’s κατανοούν τη σημασία του να τιμούν τις δεσμεύσεις τους όταν πρόκειται για καταβολές αποζημιώσεων”, σχολίασε η διευθύνουσα σύμβουλος των Lloyd’s Inga Beale. Με συνολικούς καθαρούς χρηματοοικονομικούς πόρους ύψους 28 δισ. στερλινών (36,5 δισ. δολ.), “η αγορά είναι έτοιμη να στηρίξει τους ασφαλισμένους όταν μας χρειάζονται περισσότερο”, πρόσθεσε. “Εκτός από το να βοηθούν τις επιχειρήσεις να ξανανοίγουν τις πόρτες τους, η καταβολή αποζημιώσεων από την αγορά των Lloyd’s εξυπηρετεί πολλούς στόχους: την αποκατάσταση κρίσιμων δημόσιων υπηρεσιών (όπως η θέρμανση και η ηλεκτροδότηση) αλλά και την επαναλειτουργία υποδομών, ώστε το εμπόριο να επανεκκινήσει και να διευκολυνθεί η παροχή βοήθειας σε αυτούς που την έχουν ανάγκη”, συνέχισε η κ. Beale. “Η πληρωμή αποζημιώσεων μπορεί επίσης να κατευθυνθεί στην επισκευή πλεούμενων ώστε οι ψαράδες να επιστρέψουν στην θάλασα, ή την επισκευή μηχανολογικού εξοπλισμού, ώστε οι αγρότες να ξανασπείρουν τα χωράφια τους. Ολα αυτά βοηθούν στο να επανέλθουν στην κανονικότητα οι τοπικές κοινωνίες το ταχύτερο δυνατό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ