Menu

Υπογραφή Τραμπ για την κατάργηση του ObamaCare

Φαίνεται πως ο νέος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, τήρησε τις προεκλογικές του εξαγγελίες, καταργώντας το ObamaCare με… το πρώτο εκτελεστικό διάταγμα που υπέγραψε λίγο μετά τη λήξη της παρέλασης ορκωμοσίας.

Ειδικότερα, το πρώτο προεδρικό διάταγμα Τραμπ προβλέπει τη μείωση των κανονιστικών επιβαρύνσεων που συνδέονται με το ObamaCare, καθώς το Αμερικανικό Κογκρέσο καθορίζει την διαδικασία που θα καταργήσει και θα αντικαταστήσει το πρόγραμμα ασφαλιστικής κάλυψης και υγειονομικής περίθαλψης του απερχόμενου Αμερικανικού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. 

Ωστόσο, ήδη έχουν σημειωθεί οι πρώτες αντιδράσεις, με την πλειονότητα των γιατρών να αντιτίθεται στην κατάργηση του προγράμματος αυτού, ζητώντας τη βελτίωσή του σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό New England Journal of Medicine. Σύμφωνα, μάλιστα, με το 74% των ερωτηθέντων γιατρών, κρίνονται θεμιτές ενδεχόμενες τροποποιήσεις του ObamaCare, προκειμένου να δημιουργηθεί ανταγωνισμός με τα ιδιωτικά ασφαλιστικά προγράμματα. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ