Menu

Μια ασφαλιστική, ένα ρολόι και ο στόχος του υγιεινού τρόπου ζωής

Πώς μπορεί να συνδεθεί μια ασφάλεια ζωής με έναν υγιεινό τρόπο ζωής; Η απάντηση δόθηκε μέσω της ασφαλιστικής εταιρίας ζωής John Hancock, η οποία αποφάσισε να δώσει σε όλους τους αμερικανούς ασφαλισμένους της στο πρόγραμμα “Vitality” ένα Apple Watch Series 3 για μόνο 25 δολάρια.


Για να ισχύσει η εν λόγω προσφορά θα πρέπει ο ασφαλισμένος να πιάσει κάποιους μηνιαίους στόχους μέσω δραστηριοτήτων όπως τζόκινγκ, κολύμβηση ή πεζοπορία, και να πληρώνει μηδενικά δολάρια το μήνα, για 24 μήνες, που είναι το πρόγραμμα για την χορήγηση της συσκευής. Όσοι παρεκκλίνουν των στόχων θα πληρώνουν κανονικά την μηνιαία δόση της συσκευής.

Ωστόσο, η εν λόγω προσφορά έχει εγείρει ορισμένες αντιδράσεις, με τους επικριτές της να κάνουν λόγο για προσβολή στο δικαίωμα της ιδιωτικής ζωής και με την εταιρεία να απαντά μέσω προβλέψεων περί προστασίας του απορρήτου.

Προς το παρόν, η προσφορά αυτή σημειώνει επιτυχία, με τους μισούς ανθρώπους που συμμετέχουν στο σχέδιο να έχουν καταφέρει να πιάσουν τους μηνιαίους στόχους, ενώ έβαλαν τη φυσική άσκηση στη ζωή τους, αυξάνοντας κατά 20% τις εβδομαδιαίες φυσικές δραστηριότητες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ