Menu

ΗΠΑ: Διακοπή πληρωμών σε ασφαλιστικές που συμμετέχουν στο Obamacare

Σε υπογραφή ενός εκτελεστικού διατάγματος «ανατροπής» του Obamacare προέβη ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες και αποδοκιμασίες των κοινοβουλευτικών των Δημοκρατών.


«Δεν θα στοιχίσει σχεδόν τίποτα στην αμερικανική κυβέρνηση αλλά οι άνθρωποι θα έχουν καλή, πολύ καλή περίθαλψη. Και όταν λέω άνθρωποι, μιλώ για εκατομμύρια και εκατομμύρια» είπε ο πρόεδρος κατά την τελετή υπογραφής του διατάγματος αυτού.

Συγκεκριμένα, μέσω του διατάγματος αυτού ανοίγει ο δρόμος σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες να παρέχουν πακέτα καλύψεων που εξαιρούνται από τις ρυθμίσεις του Obamacare , με τον Λευκό Οίκο να ανακοινώνει πως δεν μπορεί να συνεχίσει νομίμως τις πληρωμές προς τις ασφαλιστικές εταιρείες που συμμετέχουν στο Obamacare.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να εφαρμοστεί το διάταγμα, ενώ αναμένονται πιθανές μελλοντικές αντιδράσεις.

Με στοιχεία ΑΠΕ και Reuters

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ