Menu

Οικονομική θωράκιση οικογένειας

17-10-2015

Το σπουδαιότερο κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας είναι η οικογένεια.  Είναι η μοναδική διαχρονική αξία, που αντέχει ακόμη. Αποτελεί το καταφύγιο, που εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για πνευματική και ηθική ανάπτυξη των μελών της, με βασικούς άξονες την αλληλοβοήθεια, την αλληλοϋποστήριξη και την αλληλεγγύη.  Στην οικογένεια επιμερίζονται τα οικονομικά βάρη και οι ευθύνες και έτσι αντιμετωπίζονται ευκολότερα οι δύσκολες καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιώργος Καπράλος και Αντώνης Σακαρούδης στην εκπομπή "Δίχως όρια" στο Alert TV.

09-10-2018

Ο Γιώργος Καπράλος, Ασφαλιστικός Σύμβουλος και ο Αντώνης Σακαρούδης, Δικηγόρος Τροχαίων Ατυχημάτων, στο κανάλι Alert TV και στην εκπομπή "Δίχως όρια" (02/10/2018) με θέμα την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και την αποζημίωση από τροχαία ατυχήματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποζημίωση τροχαίου ατυχήματος - Βίντεο

25-09-2018

Ο Γιώργος Καπράλος στο κανάλι Alert TV και στην εκπομπή "Δίχως όρια" (18/09/2018) με θέμα την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και την αποζημίωση από τροχαία ατυχήματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Τι είναι το insurable risk management

19-06-2017

Τα φυσικά πρόσωπα και οι οικογένειες είναι οργανισμοί και έχουν οικονομικό σχεδιασμό –προγραμματισμό, ο οποίος είναι η μεθοδολογία, που βοηθάει τον οργανισμό να πετύχει τους στόχους του, που μπορεί ενδεικτικά να είναι:

Διαβάστε περισσότερα...

Τον Σεπτέμβριο οι εξετάσεις για διαμεσολαβούντες στη Θεσσαλονίκη

03-07-2018

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου (Επίπεδο Α) και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 (Επίπεδα Β, Γ, & Δ) θα διεξαχθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα...

Με ένα κλικ η προεγγραφή στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

16-07-2018

Σε ακόμη μια κίνηση προκειμένου να εξαλείψει τη γραφειοκρατία και να διευκολύνει σημαντικά τα μέλη του, με τη βοήθεια του διαδικτύου, προχωρά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα...

Καινοτόμος θεραπεία για καρδιοπαθείς στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

03-07-2018

Τη θεραπεία δομικών καρδιοπαθειών διακαθετηριακά και χωρίς επέμβαση ξενικά η  Β΄ Καρδιολογική Κλινική και το Αναισθησιολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. 

Διαβάστε περισσότερα...

Οι 13 δαπάνες που δεν εκπίπτουν από τα έσοδα των επιχειρήσεων

03-07-2018

Αν και κατά βάση σχεδόν όλες οι δαπάνες που πραγματοποιεί μια επιχείρηση εκπίπτουν από τα φορολογητέα έσοδά της, εφόσον αποδεικνύει με δικαιολογητικά ότι πραγματοποιούνται προς το συμφέρον της επιχείρησης, υπάρχει και μια σειρά δαπανών που υπόκεινται κανονικά σε φορολογία.

Διαβάστε περισσότερα...

«Σε μένα θα τύχει;»:Τσαλταμπάσης και Ελευθερίου σε νέες περιπέτειες

01-07-2018

Με τέσσερις νέες χιουμοριστικές ιστορίες συνεχίζεται η καμπάνια «Σε μένα θα τύχει;» της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), με στόχο να περάσει το μήνυμα ότι η ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα...

Η ανοχύρωτη Μάνδρα και ο ρόλος των μεσιτών

16-07-2018

Απρόθυμοι να ασφαλίσουν τόσο επιχειρήσεις όσο και σπίτια στη Μάνδρα εμφανίζονται οι ασφαλιστές, λόγω της επικινδυνότητας της περιοχής για νέες πλημμύρες, καθώς τα έργα ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οκτώ μήνες μετά τις φονικές και άκρως καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Αύξηση 7,4% στην παραγωγή της MetLife

03-07-2018

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2017 για την MetLife Ελλάδος, καθώς κατέγραψε αύξηση 7,4% σε σύγκριση με το 2016 των ακαθάριστων εγγεγραμμένων ασφαλίστρων, το ύψος των οποίων ανήλθε στα 265 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική επίδοση, με δεδομένο ότι σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, το 2017 η παραγωγή της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στους κλάδους ζωής, ατυχημάτων και υγείας παρέμεινε σταθερή από το 2016.

Διαβάστε περισσότερα...

Τι αλλάζει στην Οδική Βοήθεια

03-07-2018

Διευκρινίσεις σχετικά με το νέο κανονισμό λειτουργίας των εταιρειών οδικής ασφάλειας έδωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Διαβάστε περισσότερα...

6 στα 10 ασφαλιστικά στελέχη στοχεύουν σε εξαγορές και συνεργασίες

01-07-2018

Το 60% των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς διεθνώς βλέπουν τις εξαγορές και τις συνεργασίες σαν μέσο να μετασχηματίσουν το επιχειρηματικό και λειτουργικό μοντέλο τους. Αυτό αποκαλύπτει η έρευνα της KPMG Accelerated evolution – M&A, transformation and innovation in the insurance industry σύμφωνα με την οποία, το 80% των στελεχών του ασφαλιστικού κλάδου αναμένουν ότι θα προσανατολιστούν σε μία έως τρεις εξαγορές ή συνεργασίες μέσα στην επόμενη τριετία.

Διαβάστε περισσότερα...

Ποιες είναι οι συχνότερες δερματοπάθειες του καλοκαιριού

01-07-2018

Οι μυκητιάσεις, τα εγκαύματα, οι δερματίτιδες είναι μερικές μόνο από τις δερματικές παθήσεις που η εμφάνισή τους ευνοείται τους θερινούς μήνες. Τι πρέπει να γνωρίζουμε γι’ αυτές τις παθήσεις και πώς μπορούμε να προφυλαχθούμε;

Διαβάστε περισσότερα...

Τι μπορεί να διδάξει το Netflix στους ασφαλιστές

01-07-2018

  Η τεχνολογία είναι ένα απ’ τα σημαντικά «όπλα» που έχει στη διάθεσή της η ασφαλιστική αγορά, αν και υπάρχουν αρκετά βήματα που πρέπει να γίνουν. Και πάλι όμως η καινοτομία στο τεχνολογικό κομμάτι δεν αρκεί από μόνη της για να κάνει πιο αποτελεσματική την δουλειά ενός ασφαλιστή. Η γρήγορη εξυπηρέτηση, οι σαφείς πληροφορίες και οι value for money υπηρεσίες είναι αναγκαίες για να μπορέσει στο μέλλον μια ασφαλιστική να είναι ανταγωνιστική.

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ