«Σε μένα θα τύχει;»:Τσαλταμπάσης και Ελευθερίου σε νέες περιπέτειες
- Γράφτηκε από τον/την NEWSROOM INSURANCE2DAY.gr

Με τέσσερις νέες χιουμοριστικές ιστορίες συνεχίζεται η καμπάνια «Σε μένα θα τύχει;» της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), με στόχο να περάσει το μήνυμα ότι η ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι πολυτέλεια.
Στο νέο βίντεο ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ανακαλύπτουν τη σημασία της ασφάλισης σπιτιού/επιχείρησης έναντι σεισμού και για μια ακόμη φορά το συνειδητοποιούν εκ των υστέρων.
Εάν αναρωτιέστε και εσείς «Σε μένα θα τύχει;» μείνετε συντονισμένοι στην FB page της ΕΑΕΕ και στο You Tube Channel για να απολαύσετε όλη τη σειρά των Videos. Σίγουρα θα πειστείτε ότι η ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι πολυτέλεια αλλά κίνηση φροντίδας για εσάς και την οικογένειά σας. Γιατί … «Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω».

