Menu

Ασφάλιση προσωπικών αντικειμένων: Οικονομική και σωτήρια

Τα προσωπικά αντικείμενα, είτε πρόκειται για το πιο απλό όπως τα κλειδιά και οι κάρτες τραπέζης μέχρι κοσμήματα, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα κ.ά. είναι αυτά που δύσκολα αποχωρίζεται κάποιος και τα χρειάζεται στην καθημερινότητά του. Γι' αυτό, όποιος έχει χάσει είτε κάτα λάθος είτε λόγω κλοπής τα προσωπικά του αντικείμενα ξέρει καλά πόσο δύσκολο είναι να αντικαταστήσεις κάποια απ' αυτά και σίγουρα θυμάται την απογοήτευση και ταλαιπωρία.

Κι όμως μπορεί κανείς να αποφύγει όλη αυτή την ταλαιπωρία και να έχει πάντα το κεφάλι του ήσυχο, απλά κάνοντας μια ασφάλεια προσωπικών αντικειμένων, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει πολλά χρήματα.

 

Ειδικά στις μέρες μας που οι μικροκλοπές πορτοφολιών, κινητών τηλεφώνων κ.λπ., αλλά και καρτών είναι συχνές, η ανάγκη του να ασφαλίσει κανείς τα προσωπικά του αντικείμενα μοιάζει να είναι επιτακτική. Παρόλο που οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται πόσο απαραίτητα είναι αυτά τα μικροαντίκειμενα στη ζωή τους, αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως πλέον όλοι αποθηκεύουμε σχεδόν το σύνολο των πληροφοριών, των επαφών μας ακόμα και των προσωπικών μας στιγμών στα smartphones, αλλά και πως οι κάρτες μας είναι πια ο βασικός τρόπος με τον οποίο κάνουμε κάθε αγορά και οικονομική συναλλαγή.

Και εάν το σενάριο της απώλειας προσωπικών αντικειμένων μια απλή ημέρα φαντάζει εφιαλτικό, σκεφτείτε πόσο χειρότερο είναι εάν αυτή η απώλεια συμβεί στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια κάποιου επαγγελματικού ταξιδιού ή ακόμα και στις διακοπές σε κάποια άλλη χώρα.

Η λύση είναι απλή: αρκεί να ενημερωθεί κανείς για τα προγράμματα ασφάλισης προσωπικών αντικειμένων και να αντιληφθεί τις καλύψεις που παρέχουν και πώς τον προστατεύουν σε κάθε περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ