Menu

Quiz: Τι γνωρίζετε για τη συνταξιοδοτική κρίση στην ΕΕ;

Για το «συνταξιοδοτικό κενό» και τις εν γένει προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα συνταξιοδοτικά συστήματα χωρών της ΕΕ έχει γίνει αναφορά σε προηγούμενη αρθρογραφία μας.

Με φόντο τις μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό σύστημα που προσπαθούν να λάβουν χώρα σε αρκετές χώρες της ΕΕ, αλλά και υπό το φως των προκλήσεων που εκείνα αντιμετωπίζουν (υψηλά ποσοστά ανεργίας, «μαύρη εργασία», χαμηλή ροή ασφαλιστικών εισφορών), η Insurance Europe δημοσίευσε τις προηγούμενες μέρες ένα Συνταξιοδοτικό Σχέδιο (Pensions Blueprint, πατήστε εδώ), στο οποίο περιλαμβάνει ένα σύνολο προτάσεων, με απώτερο σκοπό να συμβάλλει στο διάλογο για την αντιμετώπιση της συνταξιοδοτικής πρόκλησης της Ευρώπης.  

Ωστόσο, πλην της συμβολής της αυτής, η Insurance Europe μας προ(σ)καλεί να δοκιμάσουμε τις γνώσεις μας πάνω στα ζητήματα αυτά απαντώντας σε ένα quiz. Αξίζει να το προσπαθήσετε! 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ