Menu

Νέος Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών ο Δημήτρης Μαζαράκης

«Αλλαγή φρουράς» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τον Δημήτρη Μαζαράκη να αναδεικνύεται νέος πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών.

Η αλλαγή αυτή σηματοδοτείται έχοντας μια σημαντική κληρονομιά σε επίπεδο εξωστρέφειας και συνεργασίας της Ένωσης με όλους τους φορείς της αγοράς από τον απερχόμενο πρόεδρο, κ. Αλ. Σαρρηγεωργίου, ενώ πραγματοποιείται σε κλίμα αισιοδοξίας, καθώς ο νέος πρόεδρος προσιδιάζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα πάνε την Ένωση ακόμα παραπάνω.    

Συγκεκριμένα, στηρίζει με την  παρουσία του κάθε προσπάθεια προώθησης της αξίας της ασφάλισης, θεσμική ή διαμεσολαβούντων, ενώ και η παρέμβαση που έκανε στο τελευταίο Συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών (είναι μέλος του ΔΣ), για το συνταξιοδοτικό, αναγνωρίστηκε και συζητήθηκε πολύ. Ως CEO έχει δείξει τον απαραίτητο σεβασμό και ειλικρίνεια προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ και στη διαμεσολάβηση έχει δείξει ότι στηρίζει τα δίκτυα είτε σε μορφή agency, είτε τα τελευταία χρόνια, μετά το προσεκτικό άνοιγμα της Metlife, και σε ανεξάρτητη μορφή.

Στον ολιγόλεπτο δε χαιρετισμό του, αυτό στο οποίο επέλεξε να αναφερθεί,  ήταν η αξία της κοινής συνέργιας όλων των φορέων για την περαιτέρω προώθηση του κοινού σκοπού. Έχει τις ευχές όλων, μιας και όλοι θέλουν να δουν την ελληνική ασφαλιστική βιομηχανία εκεί που της αξίζει και εκεί που βρίσκεται σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα.

Πηγή: underwriter.gr

Φωτογραφία: underwriter.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ