Menu

Ποιες είναι οι πέντε πρώτες ασφαλιστικές εταιρείες σε κέρδη στην ελληνική αγορά

Οι ισολογισμοί του συνόλου των Ασφαλιστικών εταιρειών για το 2016 μόλις κατατέθηκαν, όπου με μια πρώτη ματιά παρατηρείται μείωση κερδών (-19,5%), με μόλις 13 από τις 33 κερδοφόρες εταιρείες να καταγράφουν αύξηση στα κέρδη τους ενώ 16 καταγράφουν απώλεια κερδών μεγαλύτερη του 25%.


Σημαντική αύξηση σε ήδη υψηλό ποσό κερδών (άνω των 15 εκ. ευρώ) παρουσίασαν η Eurolife ΑΕΑΖ +141,34%, και η Eυρωπαϊκή Πίστη +28,23%.
Ζημίες καταγράφουν οι Ergo Ζωής (-0,27 εκ. ευρώ), Αγροτική (-2,16 εκ ευρώ), Interamerican Ζωής (-5,24 εκ. ευρώ) και ΝΝ Ζωής (-17,04 εκ. ευρώ).

Βάσει των οικονομικών στοιχείων, η πρώτη πεντάδα διαμορφώνεται ως εξής:
1.Eurolife 104,15 εκ. ευρώ
2.Εθνική 57,74 εκ. ευρώ
3.Ergo 26,01 εκ. ευρώ
4.Ευρωπαϊκή Πίστη 20,62 εκ. ευρώ
5.ΑΧΑ Ασφαλιστική 20,08 εκ. ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ