Menu

ΤτΕ: Οι ασφαλισμένοι της Alpha Insurance AS θα πρέπει να αναζητήσουν κάλυψη σε άλλη εταιρεία

Η Τράπεζα της Ελλάδας γνωστοποίησε ότι η εποπτική αρχή της Δανίας Finanstilsynet (Danish Financial Supervisory Authority), σε νεότερη ανακοίνωσή της σχετικά με την ασφαλιστική επιχείρηση ALPHA INSURANCE A/S, με έδρα στη Δανία, επισημαίνει ότι, οι ασφαλισμένοι της θα πρέπει να αναζητήσουν την κάλυψή τους σε άλλη ασφαλιστική επιχείρηση πριν από τις 5 Ιουνίου 2018.

Όπως αναφέρει η ΤτΕ σε σχετική ανακοίνωση, στην Ελλάδα, η ασφαλιστική επιχείρηση δραστηριοποιείται με καθεστώς ελεύθερης παροχής υπηρεσιών (ΕΠΥ), με ειδικό αντιπρόσωπο την εταιρεία Eurostatus Ασφάλειες ΑΕ (τηλ. 216-4004100, fax 216- 4004198, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Στην ανακοίνωση της η Εποπτική Αρχή της Δανίας επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η ασφαλιστική εταιρεία Alpha Insurance A/S έχει κηρυχθεί σε πτώχευση. Οι αντισυμβαλλόμενοι στην εταιρεία πρέπει να συντάξουν μια νέα ασφάλιση με μια άλλη ασφαλιστική εταιρεία όσο το δυνατόν γρηγορότερα εάν επιθυμούν να διατηρήσουν την ασφαλιστική τους κάλυψη. Το Δανέζικο Ταμείο Εγγυήσεων για επιχειρήσεις ασφάλισης ζημιών θα καλύψει ορισμένες απαιτήσεις που έχουν προκύψει πριν από τις 5 Ιουνίου 2018.

Σημειώνεται ότι από τις 5 Μαρτίου 2018 η Alpha Insurance είχε σταματήσει τις νέες εργασίες και οι μέτοχοι της την είχαν οδηγήσει σε εκκαθάριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ