Menu

Η άρνηση των εταιριών να ασφαλίσουν επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε προηγούμενη αρθρογραφία μας, είχαμε παρουσιάσει με τους λόγους για τους οποίους οι ασφαλιστικές εταιρείες αποφεύγουν να ασφαλίσουν καταστήματα και επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας. Το ζήτημα εξακολουθεί να παραμένει, με το κέντρο να συνεχίζει να λειτουργεί ως «απαγορευμένη ζώνη» για τις ασφαλιστικές εταιρείες.


Τα συχνά επεισόδια και οι καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας οδηγεί τις ασφαλιστικές να απορρίπτουν προτάσεις ασφάλισης καταστημάτων, ενώ σε περιπτώσεις που δεχθούν τις προτάσεις τα ασφάλιστρα εκτοξεύονται και έτσι οι επιχειρηματίες αυτών των καταστημάτων είναι χωρίς καμία προστασία.

Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Νίκος Κουγιουμτζής, ενώ σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, πιο εύκολα ασφαλίζονται τα ακίνητα σε υψηλούς ορόφους και πάλι όμως με εξαιρέσεις για τις τζαμαρίες και τις τρομοκρατικές ενέργειες.
Όσο για την ασφάλιση ΙΧ αυτοκίνητων αν δηλωθεί Ταχυδρομικός Κώδικας Εξαρχείων τότε τα ασφάλιστρα «εκτοξεύονται».

Με στοιχεία από skai.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ