Menu

Εξετάζεται το ενδεχόμενο απαγόρευσης ασφάλισης οχημάτων που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ

Το ενδεχόμενο να απαγορευτεί η ασφάλιση των οχημάτων (ΙΧ και Ταξί) που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ εξετάζεται από το υπουργείο Μεταφορών, όπως ανέφερε στη Βουλή ο υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Σπύρου Λυκούδη σχετικά με την παλαιότητα του στόλου των Ταξί. Ο υφυπουργός εξήγησε, μάλιστα, ότι υπάρχουν σκέψεις «να μην μπορεί να ασφαλιστεί» ένα όχημα εάν δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ ή να αυστηροποιηθούν τα υφιστάμενα πρόστιμα.

Ο κ. Μαυραγάνης διευκρίνισε ότι λόγω της κρίσης έχει ανασταλεί μέχρι το 2020 η υποχρέωση των ιδιοκτητών Ταξί να αντικαταστήσουν τα οχήματά τους που έχουν περάσει το όριο ηλικίας. «Δεν θα τους υποχρεώσουμε μέχρι το 2020 να αλλάξουν όχημα» τόνισε ο υφυπουργός και εξήγησε «δεν πρόκειται για ρουσφέτι αλλά για απόφαση που σχετίζεται με την οικονομική κρίση και το γεγονός ότι η παραγωγή των αυτοκινήτων είναι μηδενική στη χώρα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ