Menu

Νέα καινοτομία απ’ την Affidea

Ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό κάνει η Affidea προχωρώντας στη σύσταση και λειτουργία ειδικού τμήματος εξυπηρέτησης ασφαλιστικών εταιρειών, έτσι ώστε οι ασφαλισμένοι να απολαμβάνουν υπηρεσίες άμεσης εξυπηρέτησης.

Το τμήμα αυτό, που αποτελεί πρωτοπορία για τον κλάδο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, στελεχώνεται με εκπαιδευμένο προσωπικό, με τελικό στόχο την VIP εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων της στα υπερσύγχρονα διαγνωστικά κέντρα της. 

H Affidea, έχοντας αναπτύξει μεγάλη τεχνογνωσία στο συντονισμό και στην εξυπηρέτηση του πελατολογίου της (ασφαλισμένοι ασφαλιστικών εταιριών, ιδιώτες, εργαζόμενοι και στελέχη επιχειρήσεων) ανταποκρίνεται ταχύτατα στην παροχή εξωνοσοκομειακών υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, μέσα από το ευρύ και εκτεταμένο Πανευρωπαϊκό δίκτυό της, που καλύπτει 16 χώρες και διαθέτει 244 ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα σε ολόκληρη την Ευρώπη και περισσότερα από 500 ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα κέντρα στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ