Menu

«Στο μικροσκόπιο» η έλλειψη ενός μητρώου πραγματογνωμόνων

Τις προηγούμενες μέρες παρουσιάσαμε το θέμα που έχει προκύψει από την έλλειψη ενός μητρώου διαμεσολαβούντων και τις προεκτάσεις που αυτό μπορεί να πάρει. Αλλά φαίνεται πως δεν είναι και το μοναδικό θέμα που έχει προκύψει.

Ένα άλλο ζήτημα με πολλές απόψεις και προεκτάσεις έχει να κάνει με τη έλλειψη ενός μητρώου πραγματογνωμόνων, με τον αριθμό και τα προσόντα τους να μένουν στα «αζήτητα», αν και από τη θέση τους «εν μέρει» διαχειρίζονται πάνω από 1 δισ. ευρώ ετήσιες αποζημιώσεις κλάδου αυτοκινήτων!

Το θέμα αναδεικνύεται και πάλι από το NextDeal.gr, το οποίο θέτει ευθέως ερωτήματα της φύσεως του πόσοι και ποιοι είναι, καθώς είναι ελάχιστοι εκείνοι οι οποίοι γνωρίζουν λεπτομέρειες σχετικά ακόμα και με το ποια συμφέροντα εκπροσωπούν και πόσο επιβαρύνουν τις ασφαλιστικές εταιρίες, ενώ έρχονται σε επαφή μαζί τους χιλιάδες πελάτες. 

Πρόκειται, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, για «ένα ακανθώδες ζήτημα το οποίο καλείται να επιλύσει το νέο Δ.Σ. της ΕΑΕΕ λαμβάνοντας υπόψιν και τις μνημονιακές επιλογές περί ελευθερίας στην άσκηση επαγγέλματος αλλά και τις επιλογές εταιριών με συνεργαζόμενα σωματεία αλλά και τις ελεύθερες επιλογές πελατών».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ