Menu

Emergency button: Ένα δωρεάν πολύτιμο εργαλείο για όλους από την Εθνική Ασφαλιστική

Ένα νέο καινοτόμο εργαλείο που δίνει δωρεάν στους ασφαλισμένους της τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν άμεσα με τον πάροχο οδικής βοήθειας, αποστέλλοντας απλά δύο στοιχεία (πινακίδα και αριθμό τηλεφώνου) δημιούργησε η Εθνική Ασφαλιστική. Ο λόγος για το emergency button της εφαρμογής Ethnodigos, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο από πελάτες της Εθνικής, όσο και από το ευρύ κοινό.

Το "emergency button", όταν ενεργοποιηθεί, στέλνει μόνο του όλες τις λοιπές απαραίτητες πληροφορίες, μαζί με τις γεωγραφικές συντεταγμένες του οχήματος στον πάροχο οδικής βοήθειας, αναφέροντας αν υπάρχει βλάβη ή ατύχημα. «Ο χρήστης διευκολύνεται γιατί τον απαλλάσσει από κουραστικές αναμονές στην τηλεφωνική γραμμή και από την προσπάθεια να περιγράψει που ακριβώς βρίσκεται ακινητοποιημένος. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται ο συνεργαζόμενος πάροχος οδικής βοήθειας, βρίσκονται στο SMS που «φεύγει» αυτόματα από την εφαρμογή (αριθμός πινακίδας, κινητό τηλέφωνο, κωδικοποίηση για βλάβη ή ατύχημα, γεωγραφικό μήκος και πλάτος, μοντέλο και μάρκα οχήματος). Το τηλεφωνικό κέντρο της οδικής βοήθειας παραλαμβάνει το SMS, και επικοινωνεί απευθείας με τον χρήστη» εξηγεί στο Underwriter.gr ο Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών του Ομίλου.

O ethnodigos, σχεδιασμένος σαν το πρώτο utility mobile application, έχει μια μεγάλη γκάμα εργαλείων που εξυπηρετούν/ωφελούν τον χρήστη. Ο χρήστης μπορεί να διαβάσει ενδιαφέροντα άρθρα που αφορούν την οδήγηση, το αυτοκίνητό του, αλλά και άλλες ανάγκες που αφορούν την καθημερινή κίνηση μέσα και έξω από την πόλη. Επιπρόσθετα, οι χρήστης μέσω της εφαρμογής, ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο μέσω push notifications, για την κυκλοφορία στους δρόμους, και άλλα έκτακτα γεγονότα, όπως π.χ. απεργίες, πορείες κλπ. Επίσης, ο ethnodigos, δίνει την δυνατότητα στον οδηγό να μαρκάρει στον χάρτη το σημείο που έχει σταθμεύσει, αποθηκεύοντας έτσι την τοποθεσία του οχήματος. Η αποθηκευμένη τοποθεσία «μένει στην θέση της» ακόμα και offline, ώστε οι χρήστες να διευκολύνονται ακόμα και σε περίπτωση που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, o χρήστης μπορεί να βελτιώσει την οδηγική του συμπεριφορά με έξυπνο και διασκεδαστικό τρόπο, χρησιμοποιώντας το score οδήγησης. Η εφαρμογή, λαμβάνοντας υπόψιν παραμέτρους όπως η επιτάχυνση, το φρενάρισμα, και οι στροφές του οχήματος κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αναλύει τα αποτελέσματα και παράγει ένα σκορ, το οποίο ο χρήστης μπορεί εύκολα να συγκρίνει με προηγούμενες επιδόσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ