Menu

Ποια είναι τα συμβόλαια που μεταβιβάζει η International Life στην Εθνική Ασφαλιστική

Υπεγράφη χτες (8Μαρτίου) η τελική συμφωνία για τη μεταβίβαση του ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου της International Life ΑΕΑΖ στην Εθνική Ασφαλιστική. Συνολικά πρόκειται για 8.122 ασφαλιστήρια συμβόλαια Ζωής, η σημασία της μεταβίβασης των οποίων δεν θα πρέπει να απομονωθεί από το χρονικό διάστημα- διαδικασία δεύτερης φάσης της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Φαίνεται πως η Εθνική Ασφαλιστική διαμορφώνει τις εξελίξεις στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά, πρωταγωνιστώντας σε μια χρονική περίοδο που διεξάγονται ακόμα οι συζητήσεις της περί της πώλησής της. Υπενθυμίζουμε ότι τέσσερα fund φέρονται να έχουν καταθέσει προσφορές, ενώ σημαντικό ρόλο στην πώλησή της θα διαδραματίσει η προσφορά που θα καταθέσει ο υποψήφιος επενδυτής, καθώς επίσης και οι όροι του στη συνεργασία με το κομμάτι του bancassurance. 

Όσον αφορά τη μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου της International Life, βρίσκεται τόσο το έγγραφο, ενυπόγραφο από τον ασφαλιστικό διαχειριστή της, Ιωάννη Περιστέρη, όσο και σχετική ανακοίνωση αναρτημένα στην ιστοσελίδα της. 

Μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωσή της, καθώς επίσης και τον τελικό πίνακα μεταβιβαζόμενων συμβολαίων εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ