Menu

Εθνική Ασφαλιστική- Mediterraneo Hospital ανανεώνουν τη συνεργασία τους

Με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους του Κλάδου Ζωής και Υγείας, η Εθνική Ασφαλιστική ανανέωσε τη συνεργασία της με το νοσοκομείο Mediterraneo Hospital.


Μέσω είτε του ατομικού είτε του συλλογικού τους συμβολαίου ασφάλισης νοσοκομειακής περίθαλψης, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής επωφελούνται από τις υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες που παρέχονται στις εγκαταστάσεις του Mediterraneo Hospital.

Η ανανέωση της συνεργασίας που πραγματοποιήθηκε για το 2017 εξασφαλίζει την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών δευτεροβάθμιας φροντίδας προς τους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής καθώς και τη βελτίωση των οικονομικών όρων της συμφωνίας, δίνοντας παράλληλα στα δύο μέρη δυνατότητα περαιτέρω ανανέωσης της συμφωνίας, με απώτερο πάντα στόχο την καλύτερη και ουσιαστική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ