Menu

ΑΑΔΕ: «Ραβασάκια» για όσους κατέχουν ανασφάλιστα οχήματα

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) πραγματοποιεί τις κατάλληλες διασταυρώσεις προκειμένου από τις αρχές του μήνα να προβεί στην αποστολή ειδοποιητηρίων με πρόστιμα για όσους κατέχουν ανασφάλιστα οχήματα.


Ήδη οι απαιτούμενες ενέργειες έχουν πραγματοποιηθεί τους προηγούμενους μήνες, όπου η ΑΑΔΕ εντόπισε 80.000 αυτοκίνητα, που κυκλοφορούσαν χωρίς να έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας, ενώ τους ζητά πλέον τα τέλη κυκλοφορίας μαζί με την προσαύξηση.

Στην περίπτωση των ανασφάλιστων σε όσους σταλούν ειδοποιήσεις με πρόστιμο δεν έχουν καθόλου πιθανότητες να αποφύγουν τόσο την πληρωμή όσο και την ασφάλιση. Για να συνεχίσουν να έχουν σε κυκλοφορία το όχημά τους πρέπει να καταβάλουν το πρόστιμο, να πάρουν την απόδειξη πληρωμής και στην συνέχεια να πάνε να ασφαλιστούν μέσα σε οκτώ μέρες. Αν δε το πράξουν έρχονται νέα πρόστιμα και αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ