Menu

Λάθη, παραλείψεις και μηνύματα με «πολλαπλούς δέκτες» περιλαμβάνει η διαδικασία για τα ανασφάλιστα οχήματα

Με τον έλεγχο των ανασφάλιστων οχημάτων να έχει ολοκληρωθεί στις 6 Ιουνίου 2017, σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων (ΑΑΔΕ), τα ανασφάλιστα οχήματα ανέρχονται περί τα 1,151 εκατ., με τους κατόχους τους να έχουν ενημερωθεί με μήνυμα στο TAXISnet, ενώ προσεχώς θα σταλούν και μηνύματα στους λογαριασμούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των κατόχων.


Ωστόσο, η διαδικασία αυτή δεν έμεινε αλώβητη από λάθη και παραλείψεις της Αρχής, με αποτέλεσμα ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων να είναι κάτω του ενός εκατομμυρίου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του sofokleousin.gr της Έλενας Ερμείδου, η διασταύρωση των στοιχείων δεν ήταν επιτυχής, καθώς έχουν διαπιστωθεί λάθη που αφορούν κατόχους ανασφάλιστων οχημάτων οι οποίοι είτε έχουν πωλήσει τα οχήματά τους, είτε τα έχουν ακινητοποιήσει, είτε είναι ασφαλισμένα, είτε κλεμμένα και δηλωμένα.

Παραταύτα, όλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη γραφειοκρατία, όπως ενημερώνει σχετικά η ΑΑΔΕ με μήνυμά της. Αυτό που σημειώνεται είναι ότι για όσους έχουν προβεί στην πώληση του οχήματος του και δεν είναι οι νόμιμοι πλέον κάτοχοι, η γραφειοκρατία για να το αποδείξουν στην ΑΑΔΕ είναι μεγάλη, ίσως ακόμα χειρότερα και στην περίπτωση που ένα όχημα έχει κλαπεί. Όσοι πάλι είναι ασφαλισμένοι ή έχουν καταθέσει πινακίδες και πάλι θα βρεθούν αντιμέτωποι με γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Αναφορά στοιχείων από sofokleousin.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ