Menu

«Ανάχωμα» για τα εναλλακτικά δίκτυα πώλησης ο ίδιος ο ασφαλιστικός σύμβουλος

Με τα εναλλακτικά δίκτυα πώλησης ασφαλιστικών προϊόντων να έχουν κατακλύσει την αγορά, φαίνεται πως το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή αποκτά ιδιαίτερη σημασία.


Περιπτώσεις, όπως το Bancassurance, οι εξ αποστάσεως πωλήσεις, οι τηλεφωνικές πωλήσεις μέσω τηλεφωνικών κέντρων, οι απευθείας πωλήσεις των εταιριών, αλλά και αθέμιτες περιπτώσεις πωλήσεις, όπως προσφορές δώρων και δωρεάν συμβόλαια εταιριών και μεσιτών δυσχεραίνουν το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν αισθητά τα έσοδα από την εργασία του.

Φυσικά, η μάχη ενάντια στον αθέμιτο ανταγωνισμό δεν είναι εύκολη, ωστόσο η λύση φαίνεται να βρίσκεται στην αποτελεσματικότητα της ανθρώπινης παρουσίας, ιδίως όταν εκείνη εργάζεται υπό όρους ήθους και σεβασμού απέναντι στον πελάτη. Εξάλλου, όπως έχουμε επισημάνει ξανά, στις περιπτώσεις που αμαυρώνεται η ασφαλιστική αγορά, η «απάντηση» έρχεται από την αξιοπρεπή στάση που κρατάει κανείς στην εργασία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ